AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Çiğiltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çiğiltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ALİ ÇETİNKAYA MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 93 İÇ KAPI NO: 1 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
• Sinanpaşa Çiğiltepe M.T.A.L., kurum kültürü ve personel potansiyeli ile gelişime odaklı ve güvenilir bir kurum olarak tanınmak ister. • Sinanpaşa Çiğiltepe M.T.A.L., mesleki ve kişisel gelişim alanında paydaşlara en iyi hizmeti veren kurum olarak öne çıkmak ister. • Atatürk İlke ve İnkılaplarını ve sorumluluklarını bilen bilgili, becerili, milletinin değerleriyle uyumlu çağdaş insan yetiştirmek, • Sevgi ışığında iyi bir eğitim ortamı hazırlayarak kabiliyetleri ölçüsünde öğretim, yöntem ve tekniklerini kullanmak, • İyi öğrenci, iyi aile, iyi toplum, Büyük Türk Milleti, çağdaş bir devlet, mutlu bir dünya kurmak ister.
Misyon
Biz öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :KARMA(KIZ VE ERKEK KARIŞIK) TAM GÜN EĞİTİM
KALORİFER(MERKEZİ ISITMA)
İlçe minübüsleriyle ulaşım rahatlıkla yapılabilmektedir.
İlçe Merkezinde.
34 Km.