AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Çiğiltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Öğrencilerimizin üst öğrenim kurumları hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyonlarını arttırmak amacı ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinanpaşa Meslek Yüksek Okulu' nu ziyaret ettik. Ziyaretimizi kabul eden ve gezimiz boyunca göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ftih Özdinç' e, Öğrt. Gör. Yasin ÇİÇEK' e (Bilgisayar Programcılığı), Öğr. Gör. Kadir ÇIRAY' a (İnternet ve Ağ Teknolojileri) ve tüm  Sinanpaşa Meslek Yüksekolu çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Nis

Acil durumlarda 110 Yangın İhbar, 112 Sıhhi İmdat, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat, 122 Alo AFAD, 177 Orman Yangın İhbar ve 158 Sahil Güvenlik numaralarının aranması yerine bu numaraları tek çatı altında 112'de birleştirilmiştir. Öğrencilerimizle 112 Acil Çağrı Merezlerini yakından tanımak, işleyiş hakkında bilgi edinmek üzere Sinanpaşa 112 Acil Çağrı Merkezi' ni ziyaret ettik. Misafirperverlikleri, ilgileri için Sinanpaşa 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Nis

Baharın gelmesiyle birlikte okul bahçemizde ağaçlandırma, budama, bakım vb. çalışmalara başlanmıştır.

Değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz;

Sizler için okulumuzun tanıtım filmi hazırlanmıştır.

İyi Seyirler Dileriz...

Ock

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılı rehberlik hizmetleri Afyonkarahisar ili yerel hedefi "Okul Başarısını Arttırma" olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimizin okul başarısını ve motivasyonlarını arttırmak üzere meslek tanıtımlarına ihtiyaç duyulmuştur. Polislik mesleğini öğrencilerimize daha yakından tanıtabilmek için Sinanpaşa İlçe Emniyet Amirliği' nin destekleriyle polislik mesleğinin tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Sinanpaşa İlçe Emniyet Amirliği tarafından trafik eğitimi verildi.

Ock

24 Kasım Çarşamba günü Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen öğretmenler günü kutlama programına katıldık.

Ock

Afyonkarahisar ili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü' nün planlamış olduğu çalışmalar doğrultusunda; okulumuz öğrencilerinin katılımıyla spor faaliyetleri, yarışmalar gerçekleştirildi. Yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimize Sinanpaşa İlçe Kaymakamı Sayın Zeynep TOPCU tarafından madalyaları verildi.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizin katılımıyla milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazma yolculuğunu anlatan "Akif" filmini izledik. Öğretmen ve öğrencilerimizn filmle buluşmasını sağlayan Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' ne teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Valiliğimiz ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı himayelerinde 24 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında  "Tarihin dokusunda kitabın kokusunda" sloganıyla 3'üncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı' na biz de 9. ve 11. sınıf öğrencilerimizle katıldık.